Loading...

Machiaj profesional

Oferim servicii de machiaj profesional pentru toate tipurile de evenimente, sedinte foto, prezentari, etc. incluzand si machiaje artistice.

Stilizarea sprancenelor

Punem la dispozitie clientilor nostri servicii de pensat si vopsit in conformatie cu fizionomia clientului.

Cursuri de machiaj si auto-machiaj

Cursuri de machiaj (incepatori sau avansati)

Programa unica pe raza Olteniei in care se invata tehnica creionului, acuarelei, texturi waterproof si tehnici combinate. Aceste cursuri sunt ideale pt cei care vor sa inceapa o cariera de makeup-artist si nu au nici o cunostiint.  De asemenea, sunt destinate si celor care au terminat un curs in blending si care vor sa isi imbogateasca cunostintele mergand mai departe cu aceste tehnici.

Cursuri de auto makeup

In cadrul acestor cursuri se invata cu un makeup artist – 1:1 tot ce trebuie sa stii despre ingrijire zilnica, aplicarea corecta a produselor de machiaj care le aveti acasa dar si sugerearea unor produse bune din comert. Se invata machiajul de zi si transformarea acestuia in unul de seara.

Microblading

Tatuarea manuala hiper realista a sprancenelor (fir cu fir) a luat amploare din ce in ce mai mult. De aceea venim in intampinarea clientelor noastre cu aceasta tehnica realizata exclusiv de specialistul Suzana Petre.

Doresti unul dintre serviciile noastre?

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii.

Contacteaza-ne!